Loopschoen Zebra 21

Loopschoen Zebra 21

59.95

Dit schoentje zit al in de collectie zolang als Bardossa bestaat. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat met dit model alles is begonnen. Een heerlijk schoentje met de bekende mocassin style dat is voorzien van een vetersluiting. Uiteraard is de Kimba Zebra Beige voorzien van de bekende Bardossa flex zool, ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De binnen- en buitenzijde is geheel van leer en dit model valt normaal op de maat. De vetersluiting is ook geschikt voor wat bredere voetjes.

Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden binnen Nederland

  • Tot wel 14 dagen retourneren
  • Verzending 1-3 werkdagen

Bardossa flex-zool:

Het lopen op de Bardossa schoentjes met de unieke Bardossa flex-zool is voor kinderen een prettige ervaring. Met deze flexibele zool kunnen ze makkelijk hun evenwicht en balans vinden. Het is ook wetenschappelijk vastgesteld dat soepel schoeisel de natuurlijke ontwikkeling van de kindervoeten het minst in de weg staat. De Bardossa flex-zool geeft genoeg demping bij het lopen en voldoende steun aan de achterkant, waardoor de voeten goed beschermd worden. Bardossa is een Nederlands schoenenmerk, maar de schoentjes worden geproduceerd in Spanje door vakkundige mensen met nog de echte pure passie voor kinderschoenen. Juist deze bijzonder mix van Spaans vakmanschap en onze Nederlandse ervaring en nuchterheid hebben gezorgd voor een bijzondere en zeer fraaie collectie voor de kleine voetjes, van maat 18 tot 23.

 

Loopschoentjes:

Wanneer je kindje circa 1 jaar oud is zal het voorzichtig proberen te gaan staan en lopen. Sommige kinderen beginnen hier al met 10 maanden aan, sommige kinderen zijn veel later. Elk kind is weer anders. Zodra het voetje in staat is om het eigen lichaamsgewicht te dragen zal een kindje uit zichzelf gaan staan en lopen. Wanneer de eerste stapjes binnenshuis plaats vinden is het niet nodig om je kindje schoenen te laten dragen. Het lopen op blote voeten of op sokjes helpt de voeten en de spieren normaal te groeien en kracht te ontwikkelen. Als er buitenshuis gestapt gaat worden zullen de babyvoetjes natuurlijk beschermd moeten worden in lichtgewicht, flexibele schoenen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

 

Maat info:

Meet de voetjes van je kindje goed na. Als je tussen twee maten in zit, bestel dan de grotere maat. Het is normaal dat het ene voetje iets groter is dan de andere, niemand heeft voeten van exact dezelfde grootte. Houd uiteraard de grootste maat aan.

  • maat 18 = 11,0 cm (leeftijd 0-11 maanden)
  • maat 19 = 11,6 cm (leeftjid 12-15 maanden)
  • maat 20 = 12,3 cm (leeftjid 12-15 maanden)
  • maat 21 = 13,0 cm (leeftjid 12-15 maanden)
  • maat 22 = 13,7 cm (leeftjid 16-25 maanden)
  • maat 23 = 14,4 cm (leeftjid 16-25 maanden)

Extra informatie

Maat

20, 21, 22, 23

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Loopschoen Zebra 21

59.95

Toevoegen aan winkelwagen