Search

Over ons

Als je de magie ziet in sprookjes, kun je de toekomst tegemoet treden.

Eiland Baby is ontstaan door mijn dochter, voor mijn dochter en alle andere kindjes op deze mooie aardbol. Wij blijven verder ontwikkelen, dromen en bedenken.

Eerste mini winkeltje

Mama van Eiland Baby sinds 2019

Mijn naam is Kimberly en sinds 2019 ben ik mama van een prachtige meid. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland, maar inmiddels woon ik al bijna 10 jaar op het mooie eiland Texel. Mijn man en ik komen beide uit de horeca sector. Bij het restaurant van Strandpaal 21 in De Koog zijn wij dan ook begonnen met het eerste mini winkeltje van Eiland Baby.

Als je zwanger bent is het verzamelen van babykleding en de benodigdheden heel persoonlijk. Dat maakt het maken voor mij ook super leuk en fijn om te doen. Ik beleef hier heel veel plezier aan en doe dan ook altijd mijn best om de wensen van de klant te vervullen.

Ik heb super veel zin om alle mama’s, papa’s, parents to be en familieleden te verwelkomen in de splinternieuwe winkel, op het paviljoen of hier natuurlijk via de webshop. Leuk weetje: bij het restaurant van Strandpaal 21 vind je altijd een aantal Limited Editions uit het assortiment.

Heb je een vraag, stuur dan via de chat-functie een berichtje.
I am happy to help.

We nemen je even mee in ons avontuur naar het concept.
Werken met stoffen werd een passie

Lente van 2020

Voor ons stond 2020 in het teken van het eerste jaar samen met onze dochter en het ontstaan van het concept Eiland Baby, maar voor velen ook het begin van het Covid-19 virus. Door de eerste lockdown zat ik na mijn zwangerschapsverlof langer thuis dan verwacht. Als kersverse moeder was ik natuurlijk volledig verliefd op al de mooie babykleertjes. Scrollend over het internet kwam ik terecht op een site waar je hele mooie stoffen kan kopen. Ik liet mijn creativiteit de vrije loop en bedacht dat ik ook zelf een mooie kledingset voor mijn dochter kon maken.

Met de hulp van een buurvrouw zat ik voor het eerst achter de naaimachine. Mijn talent kwam aan het licht en werken met stoffen werd een passie. Door het enthousiasme en de reacties die ik over de items kreeg merkte ik dat er behoorlijk vraag naar was. Zo begon ik de eerste kleertjes te verkopen en was de basis voor Eiland Baby gelegd.

Uitbreiden van de collectie

De stoute schoenen van 2021

Na een leuk en alsnog succesvol jaar tussen de lockdowns door, zijn wij in 2021 begonnen met het uitbreiden van de collectie. Complete kledingsetjes, combinaties van decoratie en het bespreken van samenwerkingen met kleine merken. Aan het einde van dat jaar hebben wij een knoop doorgehakt en hebben we besloten dat ik fulltime voor Eiland Baby zou gaan. We kochten een winkelruimte, er werden grote plannen gemaakt en het hele team naaide ijverig een voorraad bij elkaar.

Vanaf hier zijn we bij de avonturen die wij tegemoet zien.
Unieke samenwerkingen en unieke merken

Grote plannen voor 2022

De nieuwbouw zal in zomer 2022 worden opgeleverd. Vanaf dan kunnen wij de winkel volledig naar onze ideeën indelen. Spannende tijden, maar hier hebben wij ontzettend veel zin in. Eiland Baby gaat nog meer uitbreiden! Unieke samenwerkingen en unieke merken met onder andere handgemaakte kindermerken, een outdoor collectie om de buiten wereld van Texel vrolijk te kunnen ontdekken, duurzame houten lampen en handgemaakte babyuitzet. Diverse kleding en speelgoed zullen een mooie aanvulling worden van de ruime winkel.

Jullie sprookje

Wij hopen dat jullie in onze winkels een gedeelte vinden om het sprookje voor jullie kindje te creëren.

Heb jij een droom die je wilt delen? Stuur ons een berichtje. Wij staan altijd open voor bijzonder talent, productieve mensen en creatieve ontwikkelingen.

Het gezicht achter Eiland Baby

Eiland Baby is het tweede Kindje van Kimberly.

Ze begon haar merk na de geboorte van haar dochter Pippa Fleur. Door het leven met het kleine meisje wordt zij geïnspireerd en haalt dagelijks nieuwe ideeën uit het leven met een kindje, Hierdoor komt zij vaak dingen tegen die je nodig hebt als jonge moeder. Deze invloeden laat zij mee beslissen in welke richting Eiland Baby zich ontwikkeld.

Kimberly Wodicke

Eigenaresse
Binnen Nederland maximaal

€ 7,75 en België € 13,00

Binnen 14 dagen retourneren

Garantie na ontvangst aankoop

Garantie in Europa

Binnen heel de EU

100% makkelijk & veilig betalen

iDeal | PayPal | MasterCard | Visa