Search

Mijn bevallingsverhaal,

Positiviteit en rust zijn voor mij de kern woorden als ik terug denk aan mijn bevalling. Ik wilde graag thuis bevallen, helaas ging dat niet door. Je kan je goed voorbereiden op de bevalling, maar wat ik mijzelf vooral verteld heb is dat alles anders kan lopen dan als je zou willen. Dit gebeurde ook, mijn bloeddruk was te hoog en ik werd ingeleid.

Ik kreeg een ballonnetje en mocht een dag later terug komen om ingeleid te worden. Vanaf toen zat ik in mijn bubbel. Mijn lieve man die zich zat te vervelen, spelletjes spelend op zijn telefoon, omdat ik steeds op zijn vraag “kan ik wat voor je doen?” Antwoordde: “nee hoor, ik zit wel lekker”.

Met de muziek van Jack Johnson

Ik zat aan verschillende monitoren vast, op een rolstoel wc pot. Klinkt niet heel romantisch. Zo voelde het wel. Wij hadden Jack Johnson op de achtergrond aan staan en ik zat in een luchtig shirt van mijn man met mijn tenen in mijn slippers heen en weer te wiebelen, mijzelf aan het inbeelden dat ik op strand zat en het zand onder mijn voeten voelden. Niet willen weten wat mijn ontsluiting was bleek het erg snel te gaan. Alleen het laatste stuk was echt heel zwaar, het persen, een knipje heeft geholpen. Om 07:00 uur ingeleid en om 15:58 uur is onze prachtige zoon Lev geboren!Wat mij heel erg heeft geholpen: yoga, hypnobirthing en mijzelf de ruimte geven voor verandering.

Wij zijn verliefd op Texel en het strand en komen er vaak, onze lieve vriendin heeft toen een Texelretreat opgezet voor zwangeren en daar hebben wij ook de fantastische dame van dit merk ontmoet. Zo fijn als je de zwangerschap, maar ook de tijd erna kan delen met mensen in dezelfde situatie!

 

Dido

Binnen Nederland maximaal

€ 7,75 en België € 13,00

Binnen 14 dagen retourneren

Garantie na ontvangst aankoop

Garantie in Europa

Binnen heel de EU

100% makkelijk & veilig betalen

iDeal | PayPal | MasterCard | Visa